Tadorna Media
Nieuws
26/06/2014

Golf & Lifestyle Almere herdenkt Dennis van der Zeijden

Het glossy magazine Golf & Lifestyle Almere, uitgegeven door Tadorna Media, heeft bij het vijf jarig jubileum een speciale presentatie gehouden ter nagedachtenis aan de eerder dit jaar overleden Almeerder golfer Dennis van der Zeijden. Het nummer werd gepresenteerd in Bowling Almere in Buiten.

Het eerste exemplaar werd overhandigd aan Sander van der Zeijden, de broer van Dennis, die zijn Dennis van der Zeijden Foundation voortzet. Een interview met Sander is in het blad te lezen. De Foundation maakt sportevenementen voor mensen met een beperking  mogelijk vanuit het principe van Dennis: “Een grens is pas een limiet als je niet verder kunt“.

Over Dennis, die in april is overleden, heeft Golf & Lifestyle Almere diverse malen gepubliceerd.  Behalve golfwedstrijden organiseert de Dennis van der Zeijden Foundation ook sportieve uitdagingen, zoals binnenkort abseilen vanaf de Euromast.

In Golf & Lifestyle Almere is er verder onder meer aandacht voor een bijzondere golfreis van de Almeerse Weebale Foundation. Deze organiseert dit najaar een golfreis naar Oeganda, waarbij de deelnemers tevens de waterprojecten van Weebale bezoeken.

De cover van Golf & Lifestyle Almere Bekijk alle items
Contact
Tadorna Media
Brinklaan 75A
1404 ER Bussum
Mobiel: +31 6 53781827
info@tadornamedia.nl
kvk: 32117758

captcha