Tadorna Media
Nieuws
03/07/2014

Boek Thuis in Naarden gepresenteerd

Tijdens een groot buurtfeest in de Huibert van Eijkenstraat in Naarden ter gelegenheid van het honderdjarig bestaan van de Woningstichting Naarden, is het boek Thuis in Naarden gepresenteerd.

Het eerste exemplaar was voor de Naardense wethouder van volkshuisvesting, Marleen Sanderse. Het boek is geschreven door de Bussumse historicus Paul Schneiders en vertelt het verhaal van de woningcorporatie uit Naarden, geplaatst in het algemene kader van een eeuw Nederlandse volkshuisvesting. Het is verder rijk geïllustreerd met foto’s van huurders, gemaakt door Arthur Riet. Een uitgave van Tadorna Media.

Bestuurder Bart Horseling gaf het eerste exemplaar dus aan wethouder Sanderse. Vervolgens kreeg hij zelf een cadeau voor de stichting uit handen van Huibert van Eijken. Van Eijken was een smid die in de Spaanse tijd in de vesting vermoord werd. De smid van nu heeft ter herinnering aan het feest een smeedwerk gemaakt met het jubileumlogo van de stichting.

De feestlocatie van de Huijbert van Eijkenstraat was gekozen op verzoek van de bewoners van deze straat. Er was drank en muziek, veel zon en na afloop voor iedereen een exemplaar van het bijzondere boek. Het boek Thuis in Naarden is ook verkrijgbaar in de boekhandel (€ 16,95), onder meer bij Comenius Boekhandel in Naarden en bij Bruna in Bussum. Of via de uitgever: info@tadornamedia.nl

Smid Huibert van Eiken overhandigt smeedwerk aan Bart Horseling (WSN) Bekijk alle items
Contact
Tadorna Media
Brinklaan 75A
1404 ER Bussum
Mobiel: +31 6 53781827
info@tadornamedia.nl
kvk: 32117758

captcha