Tadorna Media
Nieuws
30/11/2011

Dit voorjaar verschijnt Golf & Lifestyle nummer 6

Binnenkort verschijnt de zesde uitgave van het blad Golf en Lifestyle Gooi en Omstreken

De Baarnse burgemeester jonkheer Mark Röell heeft het eerste exemplaar gekregen van het glossy magazine Golf & Lifestyle Gooi en Omstreken nummer 5. Dat gebeurde tijdens een presentatie in Restaurant Vuur in Baarn, die werd bijgewoond door meer dan vijftig belangstellenden.

Röell speelt in zijn vrije tijd golf en heeft als burgemeester veel te maken met golf. Zo is hij bestuurlijk direct betrokken bij de Dutch Open op de Hilversumsche Golfclub, die grotendeels op Baarns grondgebied ligt.

Verder in het blad ook een eigen interview met Joost Luiten, de hoogst geklasseerde Nederlandse golfer van dit moment en met sportcommentator en oud-tennisser Marcella Mesker, die ook erg goed blijkt te zijn in het golfspel.

Golf & Lifestyle is een magazine dat informeert over de mogelijkheden van de snel groeiende golfsport in de regio Gooi, Eemland en Felvoland. Naast veel informatie en interviews over de golfsport, besteedt Golf & Lifestyle ook aandacht aan de goede dingen van het leven, zoals reizen, wonen, wellness, auto’s, kunst en cultuur.

Het blad wordt gemaakt door de ondernemers Ronald en Pieter Schut uit Bussum. In april verschijnt de volgende editie van het blad.

Meer lezen? Ga naar Golfenlifestyle.nl

Meer weten? Blad ontvangen? Stuur ons een mailtje:Golf & Lifestyle Gooi en Omstreken

Uitgever Pieter Schut en burgemeester Mark Röell Bekijk alle items
Contact
Tadorna Media
Brinklaan 75A
1404 ER Bussum
Mobiel: +31 6 53781827
info@tadornamedia.nl
kvk: 32117758

captcha