Tadorna Media
Nieuws
19/11/2013

Jan des Bouvrie in Golf & Lifestyle

De cover van de nieuwe uitgave van Golf & Lifestyle is spierwit. Dit is niet vanwege de hoop op een witte kerst of veel sneeuw tijdens de Olympische Spelen van Sotsji.

Wit is een verwijzing naar Jan des Bouvrie, de ontwerper uit Naarden, die er zijn handelsmerk van gemaakt heeft in al zijn producten en toepassingen die maar denkbaar zijn. In het nieuwe nummer is te lezen hoe Jan zijn eerste stappen zette op golfbaan Naarderbos en legt de interieurartiest ook uit wat zijn filosofie is achter het gebruik van wit als basiskleur.

Verder een interview met topgolftalent Daan Huizing uit Soest en met wijnproever Nicolaas Klei. Ook tips om in de winter eens elders te gaan golfen. Bijvoorbeeld op een van de banen in Oeganda in Afrika, of in Shanghai in China. We keken ook dichterbij huis naar mooie banen, zoals in Antalya in Turkije.

En we hebben als altijd weer aandacht voor trends en tradities, dicht bij huis in onze eigen mooie regio. Culinaire zaken, sieraden van Hugo van Baal, auto’s en wonen en werken in Blaricum. Leuk om te lezen bij de open haard, of in de voorjaarszonnetje. Vanaf 28 november verkrijgbaar.

Jan des Bouvrie leert golfen Bekijk alle items
Contact
Tadorna Media
Brinklaan 75A
1404 ER Bussum
Mobiel: +31 6 53781827
info@tadornamedia.nl
kvk: 32117758

captcha